| Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
MosnySk čestný člen fora
Po?et p?ísp?vk? : 289 Join date : 05. 01. 08
| Předmět: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Mon Mar 02, 2009 5:34 pm | |
| | |
|
| |
skili .
Po?et p?ísp?vk? : 401 Join date : 29. 08. 07 Age : 32 Location : Litovel
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Mon Mar 02, 2009 6:55 pm | |
| me se na mafii libi prave ty stary auta ale chyby mi tam tuning sice v extremni jizde sou dobry auta ale chtelo by to neco lepsiho, treba pridat tam tuning shop , ale jinak super hra a moc veci bych ji nevytknul maximalne jen drobnosti | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Mon Mar 02, 2009 7:00 pm | |
| mna uz tie stare auta omrzeli he niesom daky fanatik do veteranov.radsej idem z dobou a auta si tam davam ake chcem ake modely zozeniem | |
|
| |
skili .
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Mon Mar 02, 2009 7:12 pm | |
| tak jasne je to celkem dokola ale kdyby tam slo udelat nejakej rot jako je tam v extremni jizde crazy horse | |
|
| |
SKARIJJ Admin
Po?et p?ísp?vk? : 256 Join date : 28. 08. 07 Age : 34 Location : orlová
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Tue Mar 03, 2009 9:28 pm | |
| NO tak mafije je vinikající hra, nějaké auta jsem taky zkoušel, :4908233: nakonec seto ale začalo kousat jak cip, tak jsem se nato wyjebal :111: :111: | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Wed Mar 04, 2009 12:38 am | |
| - SKARIJJ napsal:
- NO tak mafije je vinikající hra, nějaké auta jsem taky zkoušel, :4908233: nakonec seto ale začalo kousat jak cip, tak jsem se nato wyjebal :111: :111:
zdrawim ta.. a co sa ti presne stalo mne to ide super lepsie ako street z mafiou nemam ani jeden problem.ale tak nom stava sa no. | |
|
| |
SKARIJJ Admin
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Fri Mar 06, 2009 12:17 am | |
| tyjo myslím že mi blblo nějake auto... | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Sat Mar 07, 2009 10:11 pm | |
| - SKARIJJ napsal:
- tyjo myslím že mi blblo nějake auto...
a sak pohooda no ak by si sa nahodou ktomu zas dakedy vratil rad pomozem z kadecim. | |
|
| |
SKARIJJ Admin
| |
| |
Vencos moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 475 Join date : 31. 10. 07 Location : Prágl, kde jinde
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Sun Mar 15, 2009 11:09 pm | |
| no ono zásadní nevýhodou těch nových aut je,že narozdíl od GTA kde je Handling.cfg se kterým si jde dlouze hrát,tady neni nic. takže všechna auta pojedou pořád stejně. | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Mon Mar 16, 2009 1:56 am | |
| - Vencos napsal:
- no ono zásadní nevýhodou těch nových aut je,že narozdíl od GTA kde je Handling.cfg se kterým si jde dlouze hrát,tady neni nic.
takže všechna auta pojedou pořád stejně. No troska ta poopravim kamo tu je k mafii program Mafia car value editor a mozes nastavit kazde jedno afto vies je to fajn program. | |
|
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Sun May 03, 2009 1:04 pm | |
| aha a dostaneš z fordu T zvuk toytoy turbo viď? | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Mon May 04, 2009 9:59 pm | |
| - Vencos napsal:
- aha a dostaneš z fordu T zvuk toytoy turbo viď?
hm pri modoch k mafii su aj sounds prerobene k autam podla toho aky si tam das mod ja mam modern mod2 troska upraveny | |
|
| |
MafianikM odborník na SLRR
Po?et p?ísp?vk? : 103 Join date : 30. 03. 08 Age : 29
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Tue May 05, 2009 11:36 am | |
| ja som mal tiez mafiu na 4 CD je to ppc hra | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| |
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Tue May 12, 2009 12:27 am | |
| je to stejý jako s GTA. Když tam chceš mít jen to dobrý,budeš tam toho nakonec mít docela málo... Modern mod je nahovno. Když se ti ve starym chicagu motaj bmw na polskejch spz, s alfinama na ruskejch,audinama na rakouskejch, když jezdí ulicema chicaga vytuněnej autobus nebo co to tam je za nesmysly... Zasaďte tohle do toho příběhu co tam je a zjistíte že to je jen zplácaná píčovina.
V konečnym součtu to vypadá jako auto který vytunil někdo v česku. Je na tom hodně změn,ale všechny stojej za hovno. Car value editor je bezesporu skvělá věc,ale sraní s tim bude víc jak štelovat karbanátek. Mafie je úžasná hra z úžasných let a myslím si,že tak je to i nejlepší. jedinou věc co jsem tam kdy dával,bylo real car names (což ale určitě neobsahovalo dabing - přecijen je divný koukat jak ti ukazuje tvůj cadillac V 16 a řiká lassiter) | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Wed May 13, 2009 1:57 am | |
| - Vencos napsal:
- je to stejý jako s GTA. Když tam chceš mít jen to dobrý,budeš tam toho nakonec mít docela málo...
Modern mod je nahovno. Když se ti ve starym chicagu motaj bmw na polskejch spz, s alfinama na ruskejch,audinama na rakouskejch, když jezdí ulicema chicaga vytuněnej autobus nebo co to tam je za nesmysly... Zasaďte tohle do toho příběhu co tam je a zjistíte že to je jen zplácaná píčovina.
V konečnym součtu to vypadá jako auto který vytunil někdo v česku. Je na tom hodně změn,ale všechny stojej za hovno. Car value editor je bezesporu skvělá věc,ale sraní s tim bude víc jak štelovat karbanátek. Mafie je úžasná hra z úžasných let a myslím si,že tak je to i nejlepší. jedinou věc co jsem tam kdy dával,bylo real car names (což ale určitě neobsahovalo dabing - přecijen je divný koukat jak ti ukazuje tvůj cadillac V 16 a řiká lassiter) chapem ta venca no vies ako ale to sa mi na tom paci ze tam mam take auta ako aj v skutocnosti by som cchel a ked take v skutocnosti nemam tak som rad ze si tam mozem cez Lost heaven zajazdit napr v BMW 760 Li v plnke je to uzasny pocit heh.atd. | |
|
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Thu May 14, 2009 5:35 pm | |
| ano to je hezký,ale až se budu chtít projet v novym BMW nwbudu to dělat ve třicátejch letech,kde bych pak vypadal jak na sraze veteránů. V tom je rozdíl mafie oproti GTA. Mafie má tu atmosféru třicátejch let a jakkoliv to změníš,ta atmosféra tam bude pořád. A pak to BMW bude na plskejch značkách, to ti určitě přijde úžasný | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Thu May 14, 2009 6:52 pm | |
| - Vencos napsal:
- ano to je hezký,ale až se budu chtít projet v novym BMW nwbudu to dělat ve třicátejch letech,kde bych pak vypadal jak na sraze veteránů. V tom je rozdíl mafie oproti GTA. Mafie má tu atmosféru třicátejch let a jakkoliv to změníš,ta atmosféra tam bude pořád. A pak to BMW bude na plskejch značkách, to ti určitě přijde úžasný
ako nom mne osobne sa mi to tam paci neviem si pomoct uplny klidek jazdim si relaxacna hra. ale ziadne polske SPZ na BMW mam napis bmw individual nech holky cumia co tam chodia po chodniku napr.v GTA z modmi a new aftami mi to pride take umele nerealne vlasnosti v gta ma sklamali strasne az na lietanie a motorky no. | |
|
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Fri May 15, 2009 5:17 pm | |
| ale tak chápu jak to myslíš | |
|
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Sat May 16, 2009 9:48 pm | |
| - Vencos napsal:
- ale tak chápu jak to myslíš
a co vravis na moj new obrazok tu hm? nemohol som si ho nedat krasna amerika aeste krajsia americanka. :874: | |
|
| |
skili .
| |
| |
MosnySk čestný člen fora
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Fri May 22, 2009 6:31 pm | |
| | |
|
| |
SKARIJJ Admin
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. Sun Sep 13, 2009 2:31 pm | |
| tak znowa jsem si nainstaloval mafiji A už jsem stačil vyměnit asi pulku aut, fakt super hra | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. | |
| |
|
| |
| Mafia-the city of lost heaven(MODERN MOD)-realita. | |
|