| nove forum | |
|
+5dedion1 PaJaS SKARIJJ skili majko00 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vencos moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 475 Join date : 31. 10. 07 Location : Prágl, kde jinde
| Předmět: Re: nove forum Thu Mar 18, 2010 1:28 am | |
| jestli gom team fungoval,jentak to určitě nezabalili. nolimit: je to jakobych chtěl prodávat třeba levoruký věci. Našlo by se spousta lidí co by si to koupila,ale nikdy by mi to nedalo na slušnou živnost. Navíc bych měl trochu strach z toho,že ty jsji na tenhel projekt příliš mladý...
když jsme u těch příkladů,je to jako dřevěný hračky. Ve svý době byly oblíbený a každý dítě je mělo (já taky!) Ale daleko víc dětí si dneska hraje radši na kompu needfordsýdy a podobný ptákoviny. Ani hospody už tolik nejedou jako dřív,páč děti jsou furt zalezlý doma a pařej.
Tohle je hra pro "automechaniky" pro technický lidi co tomu rozuměj. Jenže většina lidí chce jen duchaprostou a jednoduchou zábavu. "klik - vylepšení motoru" "klik nový kola" "klik a máme tu knedlik" Přiznejme si to - lidi jsou blbý,alespoň většina a konzumujou to co viděj u ostatních a v bednách. A takový lidi,jakožto nejširší okruh ráčů her,se na stavění motorů od bloku, vysere. Takže to pořád bude pařit málo lidí a my budeme moc velký hovna na to,aby z nás byl novej GOM team | |
|
| |
SKARIJJ Admin
Po?et p?ísp?vk? : 256 Join date : 28. 08. 07 Age : 34 Location : orlová
| Předmět: Re: nove forum Sat Mar 20, 2010 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: nove forum Sun Mar 21, 2010 2:19 pm | |
| ale zkusit bejt GOM team by jsme mohli zkusit. Jenže: já nemám čas a umim jenom kecat,stejně tak jako vy ostatní tomu nechcete věnovat celý svý životy | |
|
| |
vitis moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 6 Join date : 28. 08. 07 Age : 33 Location : vikyrky
| Předmět: Re: nove forum Mon Apr 05, 2010 9:27 pm | |
| Podle mně je taky nový forum zbytečný. Takhle se akorát rozprchneme (každej zůstany na svým foru) a žádný forum nebude konkurenceschopný. Na původním foru slrr.phorum.cz se snažím bránit se těm zkurveným spamům a myslím, si že je tam stále nejvíc věcí (oproti CZ a SK konkurenci). Navíc se zkouším dostat do admin a udělat jisté změny aby se spamboti už nevraceli. Co já vím na původním foru vznikla už také nová frakce, která založila další forum. No má tohle smysl? to Vencos: kvalitní názor | |
|
| |
PaJaS odborník na SLRR
Po?et p?ísp?vk? : 115 Join date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: nove forum Tue Apr 06, 2010 11:51 am | |
| Tak tu holt budeme mít bambilion cz/sk fór o slrr, který beztak budou všechny na jedno brdo. Komu z vás to trhá žíly ať zvedne ruku Taky jsem jeden čas uvažoval o webovkách a fóru o slrr, ale v trochu jinym pojetí. Něco na způsob návody + poradna jak na to. Jsem ale moc línej na to, abych se dokopal k realizaci | |
|
| |
SKARIJJ Admin
Po?et p?ísp?vk? : 256 Join date : 28. 08. 07 Age : 34 Location : orlová
| Předmět: Re: nove forum Fri Apr 09, 2010 8:51 am | |
| hehe toje dobré já se divim sam sobě že jsem schopný udržovat tohle a na své vlastní stránky seru | |
|
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: nove forum Thu May 20, 2010 8:46 am | |
| tohle je dobré forum,nechme ho | |
|
| |
qwert odborník na SLRR
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 30. 12. 08
| Předmět: Re: nove forum Fri May 21, 2010 10:35 pm | |
| omg na co 5 ceskych a slovenskych for o SLRR??? | |
|
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: nove forum Sat May 22, 2010 1:14 am | |
| omg,prč frt pišeš omg dpč? tvl | |
|
| |
Vencos moderátor
| Předmět: Re: nove forum Sat May 22, 2010 5:04 pm | |
| | |
|
| |
qwert odborník na SLRR
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 30. 12. 08
| |
| |
nolimit Středně pokročilý
Po?et p?ísp?vk? : 61 Join date : 25. 08. 09 Location : bratislava
| Předmět: Re: nove forum Tue Oct 19, 2010 12:20 am | |
| - Vencos napsal:
- jestli gom team fungoval,jentak to určitě nezabalili.
nolimit: je to jakobych chtěl prodávat třeba levoruký věci. Našlo by se spousta lidí co by si to koupila,ale nikdy by mi to nedalo na slušnou živnost. Navíc bych měl trochu strach z toho,že ty jsji na tenhel projekt příliš mladý...
když jsme u těch příkladů,je to jako dřevěný hračky. Ve svý době byly oblíbený a každý dítě je mělo (já taky!) Ale daleko víc dětí si dneska hraje radši na kompu needfordsýdy a podobný ptákoviny. Ani hospody už tolik nejedou jako dřív,páč děti jsou furt zalezlý doma a pařej.
Tohle je hra pro "automechaniky" pro technický lidi co tomu rozuměj. Jenže většina lidí chce jen duchaprostou a jednoduchou zábavu. "klik - vylepšení motoru" "klik nový kola" "klik a máme tu knedlik" Přiznejme si to - lidi jsou blbý,alespoň většina a konzumujou to co viděj u ostatních a v bednách. A takový lidi,jakožto nejširší okruh ráčů her,se na stavění motorů od bloku, vysere. Takže to pořád bude pařit málo lidí a my budeme moc velký hovna na to,aby z nás byl novej GOM team sorry ze som sa ozval az teraz.vo vela veciach mas pravdu.inac "prilis" mlady uz asi nebudem vzhladom k takmer 20 rokom praxe,a okolo 600 000 km za volantom.bol som uz pri zrode zopar for,a na jednom je teraz cez 360 000 registrovanych ludi.vsetko sa da len treba trochu vacsiu snahu. upol som na server 230 le,a stiahlo ju behom 2 tyzdnov asi 30 ludi. | |
|
| |
| Předmět: Re: nove forum Sun Dec 12, 2010 9:25 pm | |
| ako kkam,tak po skoro dvoch mesiacoch sem pisem akurat ja.tak kde je chyba? na gome je stadeto dost ludi,a napr skyline tam dava auta. je tak velky problem dohodnut u nich reklamu,alebo aspon dat tuto stranku u nich do linkov? | |
|
| |
skili .
Po?et p?ísp?vk? : 401 Join date : 29. 08. 07 Age : 32 Location : Litovel
| Předmět: Re: nove forum Mon Dec 13, 2010 10:07 am | |
| to bude tim ze neni o cem psat ja sem sice chodim kazdej den ale to jenom omrknu jestli tady nekdo neco napsal a pak du treba do garaze delat na aute a myslim si ze nejsem jedinej chtelo by to nejakou mladsi generaci zase | |
|
| |
| Předmět: Re: nove forum Tue Dec 14, 2010 5:59 am | |
| mladsia generacia vie hrat akurat nfs,kde za nich robi vsetko hra. toto je pre magorov do aut,a tuningu. | |
|
| |
skili .
Po?et p?ísp?vk? : 401 Join date : 29. 08. 07 Age : 32 Location : Litovel
| Předmět: Re: nove forum Tue Dec 14, 2010 10:35 am | |
| to je tim ze ani nikdo tuhle hru nezna a vetsina z te mlade generace se nezajima o to jak ty auta fungujou | |
|
| |
| Předmět: Re: nove forum Wed Dec 15, 2010 1:20 am | |
| aj poznaju,ale mas pravdu. mlada generacia je az moc rozmaznana. mam nfs az po undercover (inac takmer vsetko ostatne co vyslo,aj grid atd ... ) , ale v compe mam nainstalovane len underground2 jedine od ea co sa trosku stalo. v tych new hrach uz nieje ten kotakt s autom ako v slrr.myslim mnozstvo nastaveni,a skusania - pokus:omyl. tu je treba nieco vediet,a nie len tukat na ikony.preto ma sve ze sa nepracuje na uplne novom slrr,sak to by prevalcovalo asi vsetky hry.tolko moznosti nema ani jedna howgh | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: nove forum | |
| |
|
| |
| nove forum | |
|